BETAAL LATER MET KLARNA

Bestelling en Levering

Ons team is 7 dagen per week druk bezig om jouw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben dagelijks contact met de leverancier, die de producten naar jou verzendt. 

Altijd GRATIS verzending

Wij staan voor openheid en eerlijkheid en houden er niet van om de klant bij het afrekenen nog extra kosten te laten betalen. Vandaar dat alle producten 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd worden. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 

Levertijd

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De producten die op onze site aangeboden worden, hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Doordat de producten direct vanuit de leverancier naar de klant verstuurd worden, is de prijs lager, maar is de levertijd wat langer. Na de bestelling is er een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen. Nadat jouw bestelling verwerkt is, bedraagt de gemiddelde levertijd 9-15 werkdagen. Doordat de producten direct vanuit onze leverancier naar de klant verstuurd worden, wordt het aantal pakketbewegingen geminimaliseerd, waardoor er aan het milieu gedacht wordt. 

De aangegeven levertijden zijn gemiddelde levertijden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

De levertijd kan momenteel verdubbel zijn als gevolg van vertraging door het COVID-19 virus. Onze excuses hiervoor

Meerdere producten bestellen 

Om er zeker van te zijn dat de producten kwalitatief hoogwaardig zijn, komen de producten van verschillende leveranciers. Indien je meerdere producten bij ons tegelijk bestelt, kan het voorkomen dat de producten niet tegelijk geleverd worden. Het kan dus voorkomen dat je een deel van je bestelling mist. Doorgaans wordt de rest van de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Onze excuses voor het eventuele ongemak!

Bestelling volgen 

Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je na de verwerkingstijd eenvoudig je pakketje volgen. De verwerkingstijd bedraagt 1-3 werkdagen. 

Klik hier om je bestelling te volgen.

Vragen?

Heb je vragen over je bestelling? Of heb je een vraag over een van de producten? De kans is heel groot dat jouw vraag eerder aan ons is gesteld. Het is makkelijker en sneller om eerst even op de veelgestelde vragen pagina te kijken of jouw vraag hier tussen staat. 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Ons team staat 7 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

GRATIS VERZENDING

Je bestelling wordt 100% GRATIS bij je thuis afgeleverd. Je kunt jouw bestelling volgen via Track & Trace.

100% GELD TERUG GARANTIE

Niet goed? Geld terug!

VEILIG BETALEN

Betaal vertrouwd en veilig via de versleutelde SSL-verbinding.