BETAAL LATER MET KLARNA

Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn WiseWay, een webshop die probleemoplossende en andere innovatieve producten aanbiedt om het leven gemakkelijker en leuker te maken. WiseWay is begin 2020 opgericht  en is gevestigd in Nederland. 

Onze missie 

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. WiseWay maakt zich hard voor een slimme manier van leven, waarbij producten een steentje bij kunnen dragen. Bovendien willen wij must-have producten aanbieden op onze webshop, waar de klant helemaal gelukkig van wordt. Hier hoort ook onze uitstekende service bij. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar om hulp te bieden en vragen te beantwoorden. 

Onze visie

Wij geloven in de kracht van het aanbieden van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dankzij het beperken van het aantal pakketbewegingen kunnen wij onze producten tegen een lagere prijs aanbieden. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en hier zullen wij dan ook ten allen tijden naar streven. 

De producten

Om de functionaliteit en kwaliteit van de producten die op ons platform aangeboden worden zo hoog mogelijk te houden, wordt er voordat het product wordt aangeboden grondig onderzoek gedaan naar het product. Om er zeker van te zijn dat de producten aan de minimale verwachting van de klant voldoen, zijn alle producten zorgvuldig beoordeeld door de leverancier. 

 

GRATIS VERZENDING

Je bestelling wordt 100% GRATIS bij je thuis afgeleverd. Je kunt jouw bestelling volgen via Track & Trace.

100% GELD TERUG GARANTIE

Niet goed? Geld terug!

VEILIG BETALEN

Betaal vertrouwd en veilig via de versleutelde SSL-verbinding.